Skip to content

Te koop: bouwgrond Sintmapark vrije kavels ong 9356 Tolbert

Jonkman Garantiemakelaars in Leek
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 453.902,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Tolbert Sintmapark vrije kavels ong

Ontwerp je eigen droomwoning:
In nieuwbouwwijk Nieuw Sintmapark in Tolbert zijn diverse vrijstaande woningen, gelegen op ruime kavels, te koop. Op elke kavel zijn verschillende woningtypes mogelijk. U kiest samen met de makelaar eerst een kavel en daarna uw favoriete woning. De mogelijkheden van uw gekozen woning worden globaal met u doorgenomen. Met de adviseur van Brummelhuis kunt u daarna de indeling van de woning ontwerpen. Bent u op zoek naar een ruime eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin, een kleedkamer of een extra badkamer op de 2e verdieping? Alles kan! Met goed advies en voldoende inspiratie wordt elke gewenste woning op maat passend binnen uw budget ontworpen.

Nieuw Sintmapark:
Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar toch dicht bij de stad Groningen? Dan is wonen in Nieuw Sintmapark in Tolbert iets voor jou! Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. Nieuw Sintmapark draagt zijn naam met recht: het biedt alles wat een echt park hoort te hebben. Picknicken in het gras, volop gelegenheid om te spelen en te voetballen, kinderen van alle leeftijden staan er lekker te vissen en ‘s winters kunnen de schaatsen uit het vet worden gehaald. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes en er is een prachtige bloemenkas.

Omgeving Tolbert:
Tolbert ligt in het zuidoostelijke deel van het Westerkwartier, op zo’n 15 kilometer afstand van de stad Groningen. Dit unieke gebied, gelegen tussen de stad Groningen en de provincies Drenthe en Friesland, is een van de oudste cultuurlandschappen van West-Europa. Tolbert is onderdeel van de gemeente Leek. Er zijn een aantal actieve sportverenigingen, met sporthallen, sportvelden, tennisbanen en andere faciliteiten. Naast de verschillende sportfaciliteiten, heeft Tolbert ook een prachtig buitengebied. Ideaal voor wandelingen door de natuur, hardlopen en fietstochten.

– Kies je kavel, kies je woning;
– Diverse woningtypes mogelijk;
– Kavels van 662m² tot 807m²;
– Woonoppervlaktes van 134m² tot 185m²;
– Prijzen van € 453.902,= tot € 495.000,= v.o.n.
– Zorgeloos uw eigen woning (laten) bouwen.

Meer weten? Neem contact op met ons kantoor en/of bezoek onze website en/of de projectwebsite.
Prijs-/druk-/zetfouten en wijzigingen voorbehouden

  • 599 m2

Kenmerken Sintmapark vrije kavels ong

Overdracht

Koopprijs€ 453.902,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte599 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Sintmapark vrije kavels ong

Vergelijkbaar woningaanbod