Skip to content

Te koop: bouwgrond Sintmapark vrije kavels ong 9356 Tolbert

Jonkman Garantiemakelaars in Leek
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 165.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Tolbert Sintmapark vrije kavels ong

Bent u op zoek naar een vrije kavel en wilt u zelf een woning laten bouwen? Dan is dit uw kans! In Nieuw Sintmapark in Tolbert worden 8 vrije kavels aangeboden, waarop u uw vrijstaande woning kunt laten realiseren.

De kavels worden in diverse afmetingen aangeboden tussen 662m² en 807m².
Prijzen van kavels 33 tot met 36 zijn € 165.000,= v.o.n.
Prijzen van kavels 9, 10, 15 en 16 zijn € 199.000,= v.o.n.

Wilt u liever uw eigen droomhuis bouwen op Nieuw Sintmapark? Dat is ook mogelijk. Naast rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen zijn er acht vrije bouwkavels beschikbaar. Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Bij het kiezen van een kavel heeft u verschillende opties. U kiest een kavel, u neemt zelf een architect en aannemer in de arm of u kiest een van de drie woningen uit de catalogus. Bij de drie standaardwoningen heeft u keuzevrijheid, maar hoeft u niet te wachten tot een aannemer tijd heeft voor de bouw. Dat is namelijk al voor u geregeld. Informeer naar de kavelpaspoort om een beeld te krijgen van de cataloguswoningen.

Nieuw Sintmapark:
Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar toch dicht bij de stad Groningen? Dan is wonen in Nieuw Sintmapark in Tolbert iets voor jou! Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. Nieuw Sintmapark draagt zijn naam met recht: het biedt alles wat een echt park hoort te hebben. Picknicken in het gras, volop gelegenheid om te spelen en te voetballen, kinderen van alle leeftijden staan er lekker te vissen en ‘s winters kunnen de schaatsen uit het vet worden gehaald. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes en er is een prachtige bloemenkas.

Omgeving Tolbert:
Tolbert ligt in het zuidoostelijke deel van het Westerkwartier, op zo’n 15 kilometer afstand van de stad Groningen. Dit unieke gebied, gelegen tussen de stad Groningen en de provincies Drenthe en Friesland, is een van de oudste cultuurlandschappen van West-Europa. Tolbert is onderdeel van de gemeente Leek. Er zijn een aantal actieve sportverenigingen, met sporthallen, sportvelden, tennisbanen en andere faciliteiten. Naast de verschillende sportfaciliteiten, heeft Tolbert ook een prachtig buitengebied. Ideaal voor wandelingen door de natuur, hardlopen en fietstochten.

Meer weten? Neem contact op met ons kantoor en/of bezoek onze website en/of de projectwebsite.
Prijs-/druk-/zetfouten en wijzigingen voorbehouden

  • 599 m2

Kenmerken Sintmapark vrije kavels ong

Overdracht

Koopprijs€ 165.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte599 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Sintmapark vrije kavels ong

Vergelijkbaar woningaanbod