4 Verandawoningen Sintmapark Tolbert

Zoekt u een vrijstaande nieuwbouwwoning in een parkachtige omgeving en wilt u inbreng in de indeling van uw eigen woning? Dan is wonen in Sintmapark in Tolbert iets voor u. Hier woont u in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart en op slechts 15km van Groningen.

De verandawoningen van ca. 160 m2 groot vormen het sluitstuk van de ontwikkelingen van het ontwikkelgebied Sintmaheerdt in Tolbert. Met de realisatie van de verandawoningen is de transformatie van Sintmaheerdt gerealiseerd en is Sintmapark ontstaan. In Sintmapark woon je ruim en comfortabel in je vrijstaande nieuwbouwwoning op een kavel van ca. 500m2. In deze parkachtige omgeving kun je al je woonwensen in vervulling laten gaan. De indeling van de woning kan naar eigen wensen worden aangepast. Sintmapark draagt zijn naam met recht; het biedt alles wat een echt park hoort te hebben. Picknicken in het gras, volop gelegenheid om te spelen en te sporten.

De Verandawoningen

U komt binnen in de entree. Hier vindt u de garderobe, de trap naar de verdieping en het toilet op de begane grond. Vanuit de entree biedt een zijraam zicht op de tuin. Dit raam kan optioneel de toegang zijn naar een mogelijke uitbreiding van de woning. Vanuit de entree komt u in de woon- eetkamer. In de eetkamer is een open keuken gesitueerd. De indeling van de keuken is geheel naar eigen wens in te richten. Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken aanwezig. Hierin zijn de opstelplaatsen voor een wasmachine en droger geplaatst. Op de scheiding van de eetkamer met de woonkamer is onder de trap een vaste (provisie) kast aanwezig. Vanuit de woonkamer biedt een schuifpui toegang tot de veranda en de tuin. De veranda en tuin zijn op het zuidwesten georiënteerd. Via de trap kom je op de overloop. Aan de overloop zijn de slaapkamers, de badkamer, toilet en technische ruimte gelegen. Er zijn vier slaapkamers aanwezig, variërend in grootte. Een royale (hoofd) slaapkamer van ca. 23m2, met de mogelijkheid van een inloopkast. Een van ca. 12m2, een van ca. 10m2 en een van ca. 8m2.

Veranda en tuin
Vanuit de woonkamer biedt een schuifpui toegang tot de veranda. Een beschutte plek met uitzicht op de tuin en het park. De oriëntatie op het zuidwesten zorgt ervoor dat het op de veranda goed toeven is. In de tuin zijn de aanleg van de palissade houten schutting, de profilering van de tuin alsmede de beschoeiing ter plaatse van de wadi, in de koopsom opgenomen. De wadi (waterpartij) is, als onderdeel van de waterhuishouding van Sintmaheerdt, eigendom van de gemeente en de gemeente is ook verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan.

U kunt zich inschrijven als belangstellende via het formulier onderaan deze pagina.  Vanzelfsprekend mag u ook direct contact opnemen voor meer informatie over het project.

Als volger van het project houden wij u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de voortgang van het project naar een start verkoop toe.

Interesse nieuwbouwproject Verandawoningen Sintmapark

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.