Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Jonkman Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Tot dusver nog geen op of aanmerkingrn

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

contact was professioneel en to the point, werd altijd goed geïnformeerd over de belangrijke zaken ivm verkoop. Kreeg altijd goede feedback.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Vanaf de eerste kennismaking met Gert Klinker en Marion Schotanus verliep het proces soepel en plezierig. We verkochten het huis voor onze moeder die naar een verzorgingshuis ging. Marion had duidelijk hart voor het huis en dat gaf een goed gevoel. Met de verkoopprijs zijn we heel tevreden. De kopers zijn ook heel enthousiast, wat de overdracht zeer plezierig maakte.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

Diverse makelaars benaderd in de regio. Jonkman garantmakelaar gaf mij de beste indruk. Een aanrader

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Zorgeloos uw woning verkopen? Dan bent u bij Jonkman Garantiemakelaars aan het juiste adres. Van intake, tot verkoop alles wordt fijn en duidelijk geregeld. Een prettig no nonse team dat goed op elkaar in is gespeeld waardoor alles vlot en duidelijk verloopt.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Mogelijk een punt, Verkopen vaneen huis is voor de meeste verkopers geen dagelijkse bezigheid, dus voor de verkoper zal het meestal nieuw zijn, dan is een stappenplan een goed hulpmiddel, met de voorwaarden waaronder naar de volgende stap zal worden gegaan, dat geeft een helderheid en voorkomt dat er onzekerheid is over wanneer de volgende stap zal zijn. Dit is voor een makelaar natuurlijk dagelijkse kost , maar niet voor de verkopende partij.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonkman Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,5

Bij Jonkman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5. Benieuwd waarom? Lees ook onze Funda reviews.