Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Jonkman Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7

De verwachtingen lagen wat uiteen vwb verkoop icm tijd en het traject van verkoop ging beter na goed overleg. Goed service en prettig contact.

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

8.8

Heel plezierig contact met de makelaar en het team gehad. Ze waren erg correct, professioneel, luisterden goed naar onze wensen en de verkoop was snel geregeld. Absoluut een aanrader als je een huis wilt kopen of verkopen!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Geen ' gladde jongens' maar persoonlijk benadering. Kennis van zaken, professioneel. Al het personeel betrokken en vriendelijk.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact verliep prima, zowel telefonisch als persoonlijk met de makelaar! Vlotte verkoop en geen moeilijk overleg, buitengewoon tevreden! Op vragen meteen antwoorden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

De terugkoppeling over de bezichtigingen kon in het begin beter maar na contact hierover werd dit verbeterd. Ik heb de verkoop van mijn huis door Jonkman als zeer prettig ervaren. Mijn huis was snel verkocht en voor een goede prijs.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Top dat er 2 makelaars naar kijken. Dan heb je van 2 meningen. Bij eerste intake was alles nieuw voor ons en nog niet helemaal duidelijk na het gesprek. Na de vragen gesteld te hebben direct duidelijkheid ontvangen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonkman Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,5

Bij Jonkman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5. Benieuwd waarom? Lees ook onze Funda reviews.