Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Jonkman Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Prima begeleiding. No nonsense. Duidelijk verhaal bij de intake. Realistische vraagprijs. Keurige rapportage van de bezoeken. Binnen 1.5 week het huis verkocht voor een prima prijs.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Contact met de makelaar was heel eerlijk en betrouwbaar. Het voelde meteen goed. Hij nam bij het eerste gesprek ook echt even de tijd en had antwoord op de vele vragen. Ze waren verder ook goed te bereiken als er daarna nog vragen waren. Ook vanuit hun team was de communicatie helder. Wij hebben alles als heel positief ervaren, een prima makelaar dus.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

6.5

Weing moeite hoeven doen om woning te verkopen. Geen volledige beoordeling mogelijk hierdoor. Wel het idee dat het professioneel werd aangepakt.

beoordeelt ons met een 6.5

geplaatst op

9.5

We kenden elkaar al van een eerdere verkoop en aankoop van ons huis. Daarom ook nu weer deze makelaar gevraagd bij de verkoop van het huis van onze tante. We zijn erg blij met deze makelaar. Iedereen in het bedrijf is vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Goede communicatie met korte lijntjes. Zelf hebben we veel met Gert te maken gehad, fijne makelaar, vriendelijk, attent, hij zegt wat ie doet en doet wat ie zegt. Kortom, we zijn wederom zeer tevreden!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

Plezierig eerste contact, deskundige voorlichting en goede kennis van de waardebepaling. Een verrassende vlotte verkoop en goede begeleiding.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

We hebben het contact met onze makelaar als zeer plezierig ervaren. We zijn goed begeleid en geholpen. Wij zouden iedereen Jonkman makelaars aanraden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonkman Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,5

Bij Jonkman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5. Benieuwd waarom? Lees ook onze Funda reviews.