Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Jonkman Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Het contact verliep heel prettig: vriendelijk en kundig! Daarnaast hebben wij een prachtige nieuwe woning gevonden. Bovendien is onze 'oude' woning boven verwachting goed verkocht. Kortom: uitermate tevreden!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Er werd in mogelijkheden gedacht en het enthousiastme over de woning in het eerste gesprek spraken mij erg aan. De afspraken werden na gekomen, door middel van appen en/of mail, zodat ik iedere keer goed op de hoogte was van de situatie ter plekke.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij zijn erg goed geholpen door Jonkman Makelaars, ze hebben kennis van de markt en geven eerlijk en duidelijk advies. In het hele traject konden wij ze op elk moment bellen met vragen of als iets niet duidelijk was. Ook werd er snel gehandeld zodat de woning snel online gezet werd en de verkoop snel geregeld was. Wij zijn zeer tevreden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Vriendelijk en proffesioneel team. Gert Klinker staat met beide benen op de grond. Prettige gesprekspartner.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Jonkman garantie makelaars hebben voor ons zowel de koop als verkoop van het huis geregeld. De communicatie tussen beiden zijn zeer goed verlopen. Fijn dat jullie zo laagdrempelig zijn en zorgen voor duidelijkheid. Ook hoef je niet lang te wachten op reactie van bv een mails etc, wij hebben het ervaren als een zeer vlotte afhandeling . Bedankt Jonkman garantie makelaars! Wij zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen . Vriendelijke Groeten, Oenze en Monique Gjaltema

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jonkman Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,5

Bij Jonkman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5. Benieuwd waarom? Lees ook onze Funda reviews.