Huis verkopen in Leek door Jonkman Garantiemakelaars

Huis verkopen in Leek, Westerkwartier of Noordenveld? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Leek is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Jonkman Garantiemakelaars in Leek kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis in Westerkwartier of Noordenveld verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Jonkman Garantiemakelaars in Leek kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Jonkman Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Jonkman Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0594-510100 of mail naar leek@jonkmangarantiemakelaars.nl.

Contact verkopen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?