Planontwikkeling in Noord-Nederland

Van wens naar werkelijkheid, van iets naar iets anders. Jonkman Garantiemakelaars helpt je om je idee te realiseren en om een succesvol bouwplan- en project te ontwikkelen. In Roden, Leek, Norg, Marum en omstreken heeft Jonkman Garantiemakelaars al menig locatie voorzien van prachtige vastgoedobjecten.

Van kavel tot kasteel

Heb je een kavel of object die je wil verkopen? Uiteraard kun je de kavel of het object te koop aanbieden. Echter, een kavel of object met een bouwplan kan meer waard zijn. Jonkman Garantiemakelaars weet wat er speelt in de markt en waar potentiële kopers en huurders behoefte aan hebben. Op basis van die behoefte helpt Jonkman Garantiemakelaars je een plan te ontwikkelen, zo nodig een bestemmingswijziging door te voeren en de juiste partijen bij elkaar te brengen, zodat je vervolgens de kavel of het object met meerwaarde kunt verkopen.

Planontwikkeling en herbestemmen

Ben je eigenaar van een pand waar weinig vraag naar is? Als de locatie goed is, loont het om te onderzoeken of herbestemmen een optie is. Dat betekent dat er een nieuwe functie aan een bestaand pand wordt gegeven. Een mooi voorbeeld daarvan is de “oude Centrumschool” in Leek. Jonkman Garantiemakelaars heeft namens een ontwikkelaar en in samenwerking met de gemeente Leek en Stichting Huisvesting Vredewold op deze locatie zorgwoningen en winkels gerealiseerd en die met succes verkocht en verhuurd.

Investeren in vastgoed

Wil je graag investeren in vastgoed en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Jonkman Garantiemakelaars brengt wensen en behoeften van potentiële kopers in kaart en helpt je bij het vinden en ontwikkelen van een succesvol bouwplan. Deel je ideeën met ons en we begeleiden je vanaf daar verder. Jonkman Garantiemakelaars heeft alle expertise in huis om samen met jou tot een succesvol bouwplan en -project te komen.

Partner in planontwikkeling nodig?

Heb je een vraag of behoefte aan meer informatie over planontwikkeling het Westerkwartier of de gemeente Noordenveld? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij zijn te bereiken op 0594-510100 of vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met jou op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.