Bedrijfsonroerendgoed

Als ondernemer weet je als geen ander dat zichtbaarheid en bereikbaarheid van groot belang zijn voor het succes van jouw onderneming. Waar je als ondernemer vestigt is dan ook een belangrijke strategische keuze. Jonkman Garantiemakelaars, bedrijfsmakelaar in het Westerkwartier en de gemeente Noordenveld, denkt graag met je mee en weet voor jou de juiste locatie te vinden.

Bedrijfsonroerendgoed in Groningen, Drenthe of Friesland

Jouw bedrijf vestigen in het Westerkwartier of de gemeente Noordenveld is om meerdere reden een goede keuze. Zeker als je klanten bedient in de drie Noordelijke provincies. Via de A7 bereik je zonder lange files al jouw klanten in Groningen, Drenthe en Friesland. Zowel in het Westerkwartier als in de gemeente Noordenveld zijn grote bedrijventerreinen met goede voorzieningen. In het centrum van Roden, Leek, Norg en Marum zijn genoeg prachtige panden te vinden om een winkel of kantoor te openen.

Bedrijfsmakelaar voor aankoop of huur

Net als bij het zoeken en vinden van een woning is het prettig om een makelaar in de arm te nemen als het gaat om een nieuwe locatie voor jouw bedrijf. Jonkman Garantiemakelaars begeleidt je graag bij het kopen of huren van een bedrijfspand. Onze aanpak bestaat uit vier fases:

Fase 1: Voorbereiding & zoeken
Fase 2: Bezichtigen & vergelijken
Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
Fase 4: Overdracht & support na aankoop/huur 

Bedrijfsmakelaar voor verkoop of verhuur

Sta je op het punt om jouw bedrijfspand te verkopen of verhuren? Het verkopen of verhuren van bedrijfsonroerendgoed is een flinke klus waar veel bij komt kijken. Jonkman Garantiemakelaars begeleidt je volledig tijdens dit proces. Zodra er een koper is gevonden, zorgen wij voor een vlotte overdracht. Heeft een huurder interesse, dan stellen wij het huurcontract op en regelen wij dat de huurder zo snel mogelijk intrek kan nemen in jouw pand.  

Onderhoud en beheer bedrijfsonroerendgoed

Heb je een bedrijfspand dat je verhuurt, maar vindt je het beheer lastig en tijdrovend? Jonkman Garantiemakelaars heeft een grote portefeuille van winkels en bedrijfsverzamelgebouwen waarvoor wij het beheer en onderhoud doen. Wij nemen jou ook graag het onderhoud en beheer uit handen. Dat betekent dat wij periodieke inspecties doen, onderhoudsopdrachten laten uitvoeren, werkzaamheden controleren, toezien op correct gebruik van het vastgoed door de huurder en bij eventuele leegstand het pand controleren. Dat scheelt je een hoop tijd en energie.

Bedrijfsmakelaar in bedrijfsonroerendgoed nodig?

Wil je meer informatie over het aankopen, huren, verhuren, onderhouden of beheren van bedrijfsonroerendgoed? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 0594-510100 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.