Ga naar inhoud

Stavangerweg 43-20

9723 JC Groningen

Jonkman Garantiemakelaars in Leek
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 970,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Groningen Stavangerweg 43-20

Op zoek naar een hoogwaardige opslagruimte in de stad Groningen?
Dan is hier uw kans! Het aangebodene is gelegen in het bedrijfsverzamelgebouw “Box-center I” aan de Stavangerweg op bedrijventerrein “Eemspoort” en nabij uitvalswegen en de A7. De bedrijfshal beschikt over ca. 86 m² bvo en is hiermee de grootste unit in het verzamelgebouw dat bestaat uit 24 units. Het binnenterrein is volledig bestraat en toegankelijk middels een op afstand te openen poort.

Gebouwdetails

De bedrijfshal beschikt over ca. 87 m² bvo (afm. 16 m x 5,45 m (lxb)) en vrije hoogte van ca. 4 meter en is voorzien van een elektrische overheaddeur van ca. 3,0 m x 3,20 m (hxb) met separate loopdeur, eigen meterkast met tussen meter en beschikt over 2 groepen (220V; 16 amp) en 1 groep voor krachtstroom (380V ;16 amp) en eigen wateraansluiting. Daarnaast beschikt de hal over een eigen toiletgroep, spoelbak en eenvoudig kantoortje. Verlichting middels TL-verlichting. Door opdrachtgever is er extra bergruimte gecreëerd op de verdieping van ca. 10 m². Het plaatsen van een heater(s) is mogelijk.

Constructie

Staalskeletbouw op onderheide ringbalk, de buiten gevelbekleding aan de achterzijde bestaat uit dubbelwandige damwandprofielplaten met thermische isolatie, twee kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas, de gevelbekleding aan de voorzijde (binnenplein) bestaat uit gewassen granietgranulaat betonelementen en schuine oversteek is bekleed met golfprofielplaten en aan de binnenzijde voorzien van thermische isolatie, de scheidingswanden zijn gemaakte van geïsoleerde (brand- en geluidwerend) sandwichpanelen, de gewapende betonvloer is voorzien van vloerisolatie en heeft een toegestane vloerbelasting van 500 kg/m² en dakconstructie bestaande uit stalen profielplaten voorzien van isolatie en bitumineuze dakbedekking.

Gebruik en bestemming

Het toegestane gebruik van de unit is bedrijfsruimte/opslagruimte. Voor afwijken van dit gebruik is toestemming van de VvE verplicht. Het aangebodene valt onder het Bestemmingsplan Bedrijventerrein Zuidoost en is aangewezen als ‘bedrijventerrein’ en aanduiding ‘Wro-zone – ontheffingsgebied 1’. Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Kernelementen huurovereenkomst

Huurprijs : € 970,– per maand (inclusief servicekosten) bij vooruitbetaling te voldoen per maand.

Huurtermijn : bij voorkeur 5 jaar, eventueel ander looptijden in nader overleg mogelijk

Verlenging : 5 (vijf) + 5 (vijf) optiejaren

Opzegtermijn : 12 (twaalf) maanden

Servicekosten : Servicekosten ter hoogte van ca. € 45,- per maand is inclusief. Hierin zijn de kosten voor het (normaal) waterverbruik inbegrepen. De kosten voor elektra worden naar rato in rekening gebracht.

Waarborgsom : Ter grootte van drie maanden huur, volgens R.O.Z-model.

Huurovereenkomst : Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:230a BW

Indexering : De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het
maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI)

Opleveringsstaat : Huidige staat.

  • 97 m2

Kenmerken Stavangerweg 43-20

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 970,- p.m
AanvaardingDirect
Servicekosten€ 45,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte97 m2
Bedrijfshal vrije hoogte400 cm
Oppervlakte bedrijfsruimte97 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2006
Bouwjaar toelichting

Overig

Bedrijfshal in units vanaf97 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN
Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
Onderhoud buitenGoed tot uitstekend

Ligging Stavangerweg 43-20

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod