Nieuwe eigenaar Jonkman Garantiemakelaars was gelijk verkocht!

Een woning die van eigenaar verandert. Hoe dat in z’n werk gaat, weten ze maar al te goed bij Jonkman Garantiemakelaars in Leek. Recent wisselde het makelaarskantoor zelf van eigenaar.

“Kijk, dat was dan weer wel even nieuw voor ons”, aldus de medewerkers van het kantoor in een toelichting. “Als het goed is, heb jij hier niets van gemerkt. Dat was dan ook precies de bedoeling.”

Gert Klinker, NVM-makelaar en eigenaar van Jonkman Garantiemakelaars in Leek, heeft zijn kantoor inmiddels overgedragen aan Marco Oosting. Door een stap terug te doen, krijgt een nieuwe generatie de ruimte om het bedrijf ook in de toekomst succesvol te houden. Voor klanten verandert er niet veel, achter de schermen wel het een en ander.

Gert blijft op de achtergrond betrokken bij het kantoor, een rol die meer past bij zijn levensfase. Gert: “Het makelaarsvak is prachtig, maar je moet altijd meer dan 100% geven. Toen ik merkte dat dat me minder makkelijk afging, wist ik dat het tijd was om het anders te doen. Meehobbelen en de lat lager leggen is geen optie, dus ging ik op zoek naar een waardige opvolger.”

Als lokale ondernemer kent Marco het werkgebied als geen ander. Bovendien beschikt hij over een uitgebreid netwerk – onmisbaar in ons werk.

Dat moest een nuchter iemand zijn die er 100% voor wil gaan en geen strakke pakken en gladde praatjes nodig heeft. Gert kwam al snel op het spoor van Marco Oosting. Hij werkt al jaren in de regio en had al vaker het idee om voor zichzelf te beginnen. Deze kans heeft hij daarom met beide handen aangegrepen.

Marco: “Ik heb een heerlijk druk leven, samen met mijn partner, kinderen en dieren. Daar krijg ik energie van! Ik was verrast door de vraag van Gert, maar hoefde niet lang na te denken over mijn antwoord. Ik was gelijk verkocht! Zo’n mooie kans kon ik niet laten schieten. Het is prachtig dat Gert met al zijn ervaring betrokken blijft, en mij ondertussen de vrijheid geeft om Jonkman Garantiemakelaars succesvol de toekomst in te leiden.”