Een nieuwe start met dezelfde vertrouwde kwaliteit!

Een woning die van eigenaar verandert. Hoe dat in z’n werk gaat, weten we maar al te goed bij Jonkman Garantiemakelaars in Leek. Recent wisselde ons makelaarskantoor van eigenaar, met nieuwe eigenaar Marco Oosting!

Gert Klinker geeft het stokje over aan Marco Oosting

Gert Klinker, NVM-makelaar en voormalig eigenaar van Jonkman Garantiemakelaars in Leek, heeft zijn kantoor inmiddels overgedragen aan Marco Oosting. Door een stap terug te doen, krijgt een nieuwe generatie de ruimte om het bedrijf ook in de toekomst succesvol te houden. Voor klanten verandert er niet veel, achter de schermen wel het een en ander.

Gert blijft op de achtergrond betrokken bij het kantoor, een rol die meer past bij zijn levensfase. Gert: “Het makelaarsvak is prachtig, maar je moet altijd meer dan 100% geven. Toen ik merkte dat dat me minder makkelijk afging, wist ik dat het tijd was om het anders te doen. Meehobbelen en de lat lager leggen is geen optie, dus ging ik op zoek naar een waardige opvolger.”

Marco Oosting: de nieuwe generatie!

Als lokale ondernemer kent Marco het werkgebied als geen ander. Bovendien beschikt hij over een uitgebreid netwerk – onmisbaar in ons werk. Dat moest een nuchter iemand zijn die er 100% voor wil gaan en geen strakke pakken en gladde praatjes nodig heeft. Gert kwam al snel op het spoor van Marco Oosting. Hij werkt al jaren in de regio en had al vaker het idee om voor zichzelf te beginnen. Deze kans heeft hij daarom met beide handen aangegrepen.

Marco: “Ik heb een heerlijk druk leven, samen met mijn partner, kinderen en dieren. Daar krijg ik energie van! Ik was verrast door de vraag van Gert, maar hoefde niet lang na te denken over mijn antwoord. Ik was gelijk verkocht! Zo’n mooie kans kon ik niet laten schieten. Het is prachtig dat Gert met al zijn ervaring betrokken blijft, en mij ondertussen de vrijheid geeft om Jonkman Garantiemakelaars succesvol de toekomst in te leiden.”

“Een nieuwe eigenaar, dat was wel weer even nieuw voor ons”, aldus de medewerkers van het kantoor. “Als het goed is, heb jij hier niets van gemerkt. Dat was dan ook precies de bedoeling.”

Bij Jonkman Garantiemakelaars Help ik je graag!

Bij Jonkman Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres voor de aan- of verkoop van je woning. Ons kleinschalige en betrouwbare team begeleidt je met kennis, ervaring en eerlijk advies. We kennen de markt door en door en bieden helder advies over de waarde van een woning. Met een dorpsmentaliteit en zonder poespas, focussen we op gezond verstand en inzicht. We begrijpen jouw woonwensen en streven ernaar deze te realiseren door goed te luisteren en de markt nauwlettend in de gaten te houden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw woonwensen werkelijkheid te maken!