Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Midwolderweg ong 9351 Leek

Jonkman Garantiemakelaars in Leek
Neem contact met mij op

Bezichtiging plannen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 471.380,- k.k.

Leek , Midwolderweg – Bouwkavels.

CREËER JE EIGEN DROOMHUIS: 6 royale bouwkavels gelegen op een prachtige lokatie in de rand van het dorp Leek, nabij de bossen van landgoed Nienoord (nog slechts 2 beschikbaar)

kavel 2 – breed 37,50 m (groot ca. 3412 m2 ) prijs € 477.750,- (VON)
kavel 4 – breed 37 m (groot ca. 3350 m2) prijs € 471.380,- (VON)

De kavels variëren in grootte van ca. 3400 tot ca. 4300 m² per stuk en bieden allen de mogelijkheid tot het realiseren van een vrijstaande woning waar een riante schuur/ berging bijgebouwd mag worden.

De locatie is letterlijk op een steenworp afstand gelegen van alle faciliteiten die het dorp Leek u te bieden heeft. Terwijl de groene omgeving en de prachtige bomenrij rondom de bouwlocaties u het landelijke gevoel geven dat wonen op een dergelijke lokatie zo uniek maakt.

Het dorp Leek biedt u vele voorzieningen, zoals scholen, (sport-)verenigingen en diverse winkels. De gunstige ligging ten opzichte van de steden Groningen, Assen , Drachten en Heerenveen en de ligging aan de A7 maken van Leek een uitstekende uitvalsbasis.
Al met al een unieke kans om uw droomhuis te realiseren op een unieke locatie!

Bouw woning:
de als “art impressions” gepresenteerde woningen zijn door architectenbureau Kranenborg te Coevorden ontworpen naar aanleiding van de gestelde regels van de gemeente Leek. Dit houdt in dat, wanneer dit ontwerp bij u in de smaak valt, deze te realiseren is op dit perceel. Uiteraard is het ook mogelijk om met de architect te overleggen over aanpassingen of zelfs een geheel ander ontwerp. Het staat u ook vrij om een eigen architect in de hand te nemen.

Leek heeft alles in huis om prettig te wonen, werken en te recreëren. Er zijn diverse scholen voor het basis en het voortgezet onderwijs. Voor al uw inkopen kunt u terecht bij een grote verscheidenheid aan winkels en op de wekelijkse markt die ieder donderdag in het centrum van Leek plaatsvindt. Ook op het gebied van vrijetijdsbesteding heeft Leek veel te bieden zoals bijvoorbeeld het Leekstermeer en Landgoed Nienoord. Dit landgoed omvat een fraai landhuis en tal van recreatieve voorzieningen, waaronder het Nationaal Rijtuigenmuseum, het recreatiepark, een subtropisch zwemkasteel en een open lucht theater.

Bijzonderheden:
– Prijs € 140,- per m2 (V.O.N.)
– de kavels zijn ca. 92 meter diep en de rooilijn ligt op ca. 20 meter uit de erfgrens aan de voorzijde
– projectnotaris is Huizinga de Vries Notarissen te Leek.

  • 3.400 m2

Kenmerken Midwolderweg ong

Overdracht

Koopprijs€ 471.380,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte3.400 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Midwolderweg ong

Vergelijkbaar woningaanbod