Skip to content

Te koop: woonhuis Sintmapark Tussenwoningen ong 9356 Tolbert

Jonkman Garantiemakelaars in Leek
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 189.500,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Tolbert Sintmapark Tussenwoningen ong

In het groen hart van Tolbert verrijst straks Nieuw Sintmapark. Op veler verzoek komen hier drie- en vier- onder-een-kapwoningen. De zes tussenwoningen zijn compact en comfortabel en circa 93 vierkante meter groot. De woningen zijn perfect voor starters en kleine huishoudens.
Geniet van ultiem wooncomfort en ervaar de rust in de parkachtige omgeving. Dit is uw laatste kans op een gloednieuw huis in parkachtig Tolbert.

De tussenwoningen zijn perfect voor starters en kleine huishoudens. Elke woning beschikt over een knusse woonkamer met open keuken. De verdieping telt 2 slaapkamers, een hobbyruimte, een gebruiksklare badkamer inclusief sanitair en tegels en een berging met witgoedaansluitingen. De mogelijkheid bestaat om tegen een meerprijs een 3e slaapkamer te realiseren.

Wilt u nog meer leefruimte in de woning van uw voorkeur? Dan kan. De begane grond aan de achterzijde kunt u als meerwerk laten verlengen. Verder kunt u kiezen uit verschillende sanitair- en tegelpakketten. Zo kunt u de woning naar eigen smaak laten afwerken. En wilt u een superenergiezuinige woning? Dan kunt u kiezen voor extra zonnepanelen op het dak. Er zijn vele mogelijkheden.

Een mooi voordeel van een nieuwbouwhuis is dat u als koper voorlopig niet druk hoeft te maken over onderhoud. Ook de kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Alle woningen zijn gasloos en energiezuinig. De woningen hebben een EPC van 0,4. Dit betekent dat uw nieuwe woning nog maar 40% van de energie verbruikt die nodig is om uw woning te verwarmen (inv vergelijking met een woning uit 1990).

Nieuw Sintmapark ligt in het gemoedelijke dorp Tolbert, onderdeel van de jonge gemeente Westerkwartier. Je woont hier in een parkachtige omgeving vlak bij de Tolbertervaart en weilanden. Winkels, basisscholen, kinderopvang en een multifunctioneel centrum liggen op loopafstand. Voor de wekelijkse boodschappen of uitgebreid shoppen ga je naar Leek of naar de stad Groningen, dat op slechts vijftien kilometer afstand ligt.

Meer weten? Neem contact op met ons kantoor en/of bezoek onze website en/of de projectwebsite.

Prijs-/druk-/zetfouten en wijzigingen voorbehouden

  • 93 m2
  • 149 m2
  • 2

Kenmerken Sintmapark Tussenwoningen ong

Overdracht

Koopprijs€ 189.500,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte149 m2
Woonoppervlakte93 m2
Inhoud335 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2020
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Sintmapark Tussenwoningen ong

Marktcijfers van Leek

Gemiddelde verkoopprijs in Leek

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Leek

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Leek

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Leek

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Leek

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Leek

Landelijk gemiddelde: 2.770

Vergelijkbaar woningaanbod